Cursus huis, tuin en keukenraam vogels herkennen.

Je kent het vast wel. Je kijkt uit het raam of loopt ergens buiten en je ziet of hoort een vogel. Maar welke vogel is het nu eigenlijk? Je hebt hem al vaker gezien en eigenlijk wil je er wel een naam bij en er meer over weten.
De vogelwerkgroep van de KNNV Epe- Heerde organiseert een mini-vogelcursus in Heerde. Het doel is om de meest gangbare vogels in onze omgeving te leren kennen.
De cursus bestaat uit een theorieavond op woensdag 10 april van 19.30 tot 21.30 uur in het gebouw van SEH op sportpark “de Eeuwlanden”. Aan de hand van foto’s, filmpjes en mondelinge uitleg leer je de vogels uit onze omgeving kennen, hoor je wat over hun gedrag, voeding en hun specifieke biotoop. Vogelgeluiden, vogels-apps , verrekijkers en vogelrijke tuin zullen ook zeker aan de orde komen.
Op zaterdag 13 april van 7.00 tot 9.00 uur, wordt de cursus voortgezet met een vroege vogelexcursie onder leiding van ervaren vogelaars van de werkgroep. De start is bij kasteel Vosbergen in Heerde.
De cursus kost €10, dit is inclusief koffie/thee tijdens de cursusavond.
Na je aanmelding met het formulier (niet via het mailadres) ontvang je via de mail verdere informatie.

Er is plaats voor ca. 20 deelnemers.

Deze cursus is volgeboekt en opgeven is niet meer mogelijk. Maar misschien heb je ook belangstelling voor de vroege vogelcursus op de KNNV Natuurdag van 25 mei.

Opgaveformulier mini vogelcursus 10 april 2024

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

.

Datum & tijd
wo 10 april 2024 van 19:30 tot 21:30
Vertrekplaats

Gebouw SEH, De Eeuwlanden, Veldkampseweg 2, 8181 LN Heerde
Bekijk vertrekplaats