Wandelen met Wim

Wim Oosterloo organiseert een maandelijkse wandeling.
Elke eerste dinsdag van de maand gaat men op pad voor een route van ongeveer 5 kilometer, telkens in een ander gebied tussen Hattem en Apeldoorn. Dit betekent dat er regelmatig even stil wordt gestaan bij flora, fauna en landschap. Binnen de groep is hierin de meeste gevallen voldoende kennis aanwezig, Het zijn leerzame wandelingen. Zowel KNNV-leden (gratis) als niet-leden (bijdrage € 2,00) kunnen hieraan deelnemen. Opgave deelname met het formulier hieronder.

Deze keer

Dinsdagmorgen 7 mei a.s. gaan we weer wandelen met de wandelgroep van KNNV Epe-Heerde. Deze keer wandelen we in het Wisselse veen.

Dinsdagmorgen 7 mei a.s. starten we om 10.00 uur vanaf de niet verharde parkeerplaats bij het Wisselse veen aan de Veenweg/Boerweg in Wissel (zie kaartje).  Navigatie; Veenweg 11, Epe en vervolgens 200 meter naar het noorden.

De wandeling is ongeveer 4 km.

Opgaveformulier wandeling

Opgave voor de wandeling met Wim Oosterloo

di 7 mei 2024 van 10:00 tot 12:00

De niet verharde parkeerplaats bij het Wisselse veen aan de Veenweg/Boerweg in Wissel