Wandelen met Wim

Elke eerste dinsdag van de maand organiseert Wim Oosterloo een natuurwandeling van 10 – 12 uur. KNNV leden en belangstellenden kunnen meelopen op deze tocht van ca. 5 km.
Tijdens de wandeling wordt regelmatig een toelichting gegeven op het landschap en de natuur in de omgeving. Mocht vanwege bijv. het weer de tocht niet doorgaan, dan wordt dat hier op de pagina aangegeven uiterlijk om 8 uur. Opgave voor niet-leden met het formulier hieronder.

Deze keer

Dinsdagmorgen 6 december a.s. gaan we weer wandelen met de wandelgroep van de afdeling Epe-Heerde van het KNNV. Deze keer wandelen we in ’t Eperholt (Eper gemeentebossen).

We vertrekken om 10.00 uur vanaf het kleine onverharde parkeerterreintje op de hoek van de Dellenweg (verhard) en Ossenweg (zandpad richting Ossenstal). Dit punt ligt een kleine kilometer aan de linkerkant (komende vanaf Epe) na het hertenkamp.  Bij gebruik van navigatie Dellenweg 115 Epe intypen (hotel Fletcher) en vervolgens ongeveer 900 meter doorrijden.

We maken een wandeling van bijna 5 km. Wil je graag meewandelen en de wandeling beperken tot ongeveer 3,5 tot 4 km dan kun je op de terugweg pauzeren bij de Ossenstal en even later met de auto naar het beginpunt worden gebracht.

Opgaveformulier maandelijkse wandeling

Opgave voor de wandeling met Wim Oosterloo
di 6 december 2022 van 10:00 tot 12:00

Parkeerplaats hoek Dellenweg - Ossenweg in Epe. Vanaf Epe 1 km na hertenkamp.
Bekijk vertrekplaats