Bedrag ontvangen Rabo ClubSupport

Geweldig Nieuws

Ook dit jaar is door de Rabobank een groot bedrag uitgekeerd aan lokale clubs en verenigingen.
De Rabo-ClubSupport is een mooi initiatief.

De gedachte hierachter: ze vindt dat de verenigingen en stichtingen van Nederland ongelofelijk waardevol zijn, omdat ze ons bij elkaar brengen. Als coöperatieve bank investeert Rabobank met Rabo ClubSupport haar kennis, netwerk en financiële middelen in verenigingen en stichtingen zodat we met elkaar ons land sterker en toekomstbestendig maken.

Omdat veel van onze leden een stem hebben uitgebracht op onze afdeling, wordt er dit jaar aan de KNNV Epe-Heerde een bedrag van € 297,40 uitgekeerd.

Heel hartelijk dank namens het bestuur aan alle leden die ons hebben ondersteund.

Doel van de actie was om hiermee het Natuurpad KNNV in Epe en Heerde op te knappen.
Fijn dat we dit hiervoor kunnen gebruiken.